(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja
SOL Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018
Haemme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle

TYÖNTÖMASTOTRUKKIKULJETTAJIA

Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville yhteen tai kahteen vuoroon. Työ sisältää hyllytystä ja keräilyä, mutta tarvittaessa myös muita tehtäviä, kuten tavaran vastaanottoa, pakkausta. Työ alkaa heti ja kestää pitkään sopivien työntekijöiden löydyttyä. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta logistiikka-alalta ja eritoten työntömastotrukin työskentelystä. Myös muidenkin trukkien käyttökokemus on eduksesi.

Jätä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täytä hakemus huolella ja liitä mukaan CV:si.

Tarjoamme sinulle iloisen työilmapiirin sekä mukavan asiakaskohteen. Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOL:ssa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on SOL -konsernin tytäryhtiö. SOL on kansainvälisesti toimiva suomalainen perheyritys ja työllistää yli 13 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on sekä valtakunnallisesti, että paikallisesti toimivia yrityksiä. SOL Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.