(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja Schenker Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.9.2018Työn kuvaus:
  Haemme työntömastotrukinkuljettajaa Adeccon palvelukseen Schenkerin

Oulunkylän toimipisteeseen/Nurmijärven toimipisteeseen.  Työtä tehdään sesonkien mukaan molemmissa logistiikkakeskuksissa. Näissä toimipisteissä on käytössä

Auto-ja kuljetusalan  terminaalityöntekijöitä koskeva työehtosopimus. 
 
 
Varastoilla tehdään erilaisia työvaiheita sisältäen mm. kontinpurkua, keräilyä, hyllyttämistä ja lastausta. Työntömastotrukinkuljettajat sekä hyllyttävät että keräävät tuotteet ja tekevät siirtoajoja.
Vaatimukset hyvään työssä onnistumiseen:

•kyky ajaa työntömastotrukkia huolellisesti
•valmius tiukkaan työtahtiin
•riittävä fyysinen kunto ja valmius raskaaseenkin työhön
•2-vuorotyövalmius
•ripeys ja omatoimisuus sekä halukkuus vastuunottoon
 
Työssä tulee tarvittaessa joustaa ja tehdä muitakin logistiikan tehtäviä kuten keräilyä tai vastaanottoa. Valittavan henkilön pääsääntöinen työ on työntömastotrukinkuljettaja mutta sesonkiaikoina on välillä tehtävä töitä kiireellisyysjärjestyksessä.
Mahdollisuus

oman auton  käyttöön on etu haettaessa työpaikkaa, sillä välillä töitä tehdään  Nurmijärven ja Olulunkylän toimipisteissä tilausmääristä riippuen. Välttämättömyys se ei kuitenkaan ole.
 
Työ alkaa heti. Pätevällä työntömaston kuljettajalla on mahdollisuus toistaiseksi voimassa olevaan kokoaikaiseen työsopimukseen.
 
 
Kiinnostuitko? Haastattelemme sopivimmat työntekijät heti tarpeemme mukaan. Paikka täytetään sitä mukaa kun löydämme sopivimman tekijän, joten hae tehtävää pikaisesti, liitä mukaan CV, ja kerro hakemustekstissä aikaisemmasta kokemuksestasi. Hakuprosessia Adeccolla hoitaa Ville Löfman, ville.lofman@adecco.fi
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Ville Löfman


Toimipaikka:  Solutions