(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja Raisioon
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2018

Haemme Raisiossa sijaitsevalle varastolle osaavaa työntömastotrukinkuljettajaa alustavasti määräaikaiseen työsuhteeseen.

Töitä tehdään pääasiassa hyllytyksessä ja tavaran alas laskuissa, mutta varaston kiiretilanteen mukaan työtä saatetaan ajoittain tehdä myös muissa tehtävissä, kuten tuotekeräilyssä. Työ on kaksivuorotyötä 06-22 välillä ja palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen. Työ on alustavasti määräaikaisuus vuoden loppuun saakka, mutta hyvin tehtävänsä hoitaneella henkilöllä on myös mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö pystyy työskentelemään itsenäisesti ja toimimaan paineen alla. Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotyöstä ja perehtymistä työntömastotrukin käyttöön, mutta uudelle työntekijälle tarjottavaa perehdytystä voidaan tarvittaessa räätälöidä myös kokemattomammankin kuljettajan tarpeisiin.

Tarjoamme sinulle hyvät työkalut sekä viihtyisän työympäristön lämpimässä sisävarastossa! Jätä hakemuksesi viipymättä, sillä työt on mahdollista aloittaa jo syyskuun aikana.

Edellytykset työnsaannille: Täysi-ikäisyys