(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja pakkasvarastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Etsitkö mahdollisuutta vaikuttaa palkkatasoosi omalla tekemiselläsi? Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään, mukavassa ja asiantuntevassa porukassa, työntömastotrukinkuljettajan tehtävissä pakkasvarastossa.

Olemme etsimässä asiakkallemme Tuuslaan vahvistuksia heidän osaavaan työntekijäjoukkoonsa työntömastotrukinkuljettajan tehtäviin. Työpäiväsi tulisivat pitämään sisällään tuotteiden hyllytys-, alaslasku- ja aktiivitäyttötehtäviä. Ajoittain sinulle voi tarjoutua mahdollisuus päästä tekemään myös erilaisia tehtäviä varastolla, mutta suurin osa työajasta menee työntömastotrukin puikoissa. Töitä tehdään noin -23 asteisessa ympäristössä mukavien ja kannustavien työkavereiden kanssa pääasiallisesti arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä. Työt alkavat mahdollisuuden mukaan heti ja töitä on tarjolla aluksi huhtikuun 2020 loppuun saakka, mutta hyvin tehtävässä menestyvällä ja viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työn palkkaus koostuu kaupan työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä (20%) sekä todella kannustavasta suoritelisästä. Työpaikalle voi olla haastavaa liikkua julkisilla kulkuvälineillä, joten mahdollisuus käyttää omaa autoa on etu töihin liikkumisen kannalta.

Mikäli kiinnostuit mahtavasta mahdollisuudesta päästä osaksi huikeaa työporukkaa ja ahkeran tekemisen kulttuuria, hae tehtävää heti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.