(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja pakkasvarastoon
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Viihdytkö työntömastotrukin puikoissa? Haluaisitko päästä vaikuttamaan omalla työpanoksellasi merkittävästi omaan palkkatasoosi?

Etsimme asiakkaallemme Tuusulaan reippaita työntömastotrukinkuljettajia pakkasvarastoon. Töissä pääset tekemään tuotteiden hyllytys-, alaslasku- ja aktiivitäyttötehtäviä työntömastotrukilla. Työtehtävät voivat vaihdella tilanteen mukaan ja näin ollen voit päästä tekemään tehtäviä monipuolisesti niin trukkitehtävissä kuin muissakin varaston tehtävissä. Töitä tehdään noin -23 asteisessa ympäristössä mukavien ja kannustavien työkavereiden kanssa pääasiallisesti arkisin aamu- ja iltavuoroissa klo 6-22 välillä. Työt alkavat mahdollisuuden mukaan heti ja töitä on tarjolla syyskuun loppuun saakka, mutta hyvin tehtävässä menestyvällä ja viihtyvällä henkilöllä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työn palkkaus koostuu kaupan työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta, vuorolisistä, pakkaslisästä (20%) sekä todella kannustavasta suoritelisästä. Työpaikalle voi olla haastavaa liikkua julkisilla kulkuvälineillä, joten mahdollisuus käyttää omaa autoa on etu töihin liikkumisen kannalta.

Mikäli kiinnostuit mahtavasta mahdollisuudesta päästä osaksi huikeaa työporukkaa ja ahkeran tekemisen kulttuuria, hae tehtävää heti. Paikkoja on auki useampia, mutta täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.