(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja (ma-to, klo 14-24)
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Onko sinulla kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä? Oletko enemmän iltaihminen kuin aamuvirkku? Kiinnostaako nelipäiväinen työviikko ja pitkät viikonloput?

Haemme Keravalle uuteen ja siistiin varastoon työntömastotrukinajotaitoista varastotyöntekijää pitkäkestoiseen työsuhteeseen. Töitä tehdään maanantaista torstaihin rennossa työporukassa klo 14-24 vuorossa (37,5h/vko). Työtehtävät koostuvat pääosin keräilystä, vastaanotosta, lähettämisestä sekä muista varastosta löytyvistä yleisistä tehtävistä tilanteen mukaan.

Tehtävässä pärjääminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, reipasta asennetta ja aikaisempaa kokemusta varastotehtävistä sekä työntömastotrukin käyttämisestä. Muiden trukkien hallitseminen katsotaan eduksi paikkaa hakiessa. Työhön perehdytys starttaa päivävuorossa heti sopivan henkilön löydyttyä ja iltavuoro pyörähtää käyntiin 5.8.2019 alkaen. Tehtävässä on sopimuspalkka ja se on aluksi määräaikainen Baronan kautta. Tavoitteena on, että pätevä ja luotettava henkilö rekrytoituu asiakkaallemme vakituiseksi työntekijäksi.

Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä hakemuksesi meille nopeasti! Tehtävässä on mahdollista aloittaa heti/ sopimuksen mukaan heinäkuun aikana.