(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja iltavuoroon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haluatko päästä työskentelemään jatkuvaan iltavuoroon? Viihdytkö työntömastotrukin puikoissa?

Haemme Keravan alueelle varastotyöntekijöitä työntömastotrukinkuljettajan tehtävään asiakkaamme moderniin huoneenlämpimään logistiikkakeskukseen. Töitä on aluksi tarjolla 2020 maaliskuun loppuun saakka, mutta myös pidempiaikainen työsuhde on mahdollinen, mikäli työt sujuvat hyvin ja työ tuntuu mielenkiintoiselta. Työtä tehdään jatkuvassa iltavuorossa klo 14-22 arkisin.

Tehtävässä pääset pääsääntöisesti hyllyttämään tuotteita ja siirtämään tuotteita hyllyistä alas työntömastotrukkia hyödyntäen, mutta työssä voi olla mahdollisuus päästä tekemään tarvittaessa myös esimerkiksi tuotteiden keräilyä. Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta työntömastotrukin käyttämisestä. Töitä tehdään mukavien työkavereiden kanssa huoneenlämpöisessä ympäristössä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ soveltuu hyvin naisille ja miehille.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Työssä on mahdollista aloittaa heti, joten tehtävään järjestetään haastatteluita jo hakuaikana.