(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukinkuljettaja elintarvikevarastoon
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2019

Onko sinulla kokemusta työntömastotrukin ajamisesta? Haemme nyt kokenutta työntömastotrukinkuljettajaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Etsimme asiakkaamme viileävarastoon Vantaan Viinikkalaan kokenutta työntömastotrukinkuljettajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työsuhde on vakituinen ja työtunnit ovat viikkotasolla 37,5 h/vko. Töitä tehdään arkisin klo 6-23 välillä ja lauantaisin klo 8-18 välillä. Päätehtävänä on keruupaikkojen täyttö sekä hyllytys työntömastotrukilla. Töitä tehdään viileissä olosuhteissa (noin +2C).

Edellytämme hakijoiltamme sujuvaa suomen tai englannin kielen taitoa sekä kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä. Lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta.

Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan kokemusvuosista riippuen 11,58-13,26 €/h ja lisäksi maksamme viileälisän +7% palkan päälle sekä ilta- ja viikonloppulisät. Aloitus työssä on mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi heti. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä!