(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukin kuljettaja/varastotyöntekijä
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme työntömastotrukin kuljettajaa/varastotyöntekijää elintarvikevarastolle Tuusulaan. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti toukokuun puolen välin jälkeen sopivan henkilön löydyttyä ja on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvälle työntekijälle on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseemme.Töitä tehdään arkisin ja päivittäinen työaika on 10.00-17.00.

Työssäsi trukinkuljettajana toimit keräilytoimintojen tukena täydentäen tuote-eriä aktiivikeräyspaikoille sitä mukaa, kun nämä keräilyn myötä tyhjentyvät. Täydennykset tehdään työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työ sisältää myös muita varaston tehtäviä.

Toivomme sinun omaavan jo aikaisempaa trukkityöskentelykokemusta juuri työntömastotrukista. Odotamme sinulta myös hyvää asennetta ja intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii oma-aloitteista ja aktiivista otetta tehtäviin.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus pikaisesti alla olevan linkin kautta ja kerro siinä mahdollisimman kattavasti itsestäsi ja osaamisestasi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja työstä arkisin klo 8-16 Lauri Liewendahl 050 411 0371.