(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukin kuljettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018

Kiinnostaako sinua pitkäaikainen trukinkuljetustyö varastoalan pitkäaikaisen toimijalla, haastavissa pakkasolosuhteissa?

Etsimme nyt TYÖNTÖMASTOTRUKIN KULJETTAJAA asiakkaamme pakastevarastolle Vantaalle lentokentän läheisyyteen. Tehtävä on aluksi noin 6kk pituinen, määräaikainen työ.

Työssäsi trukinkuljettajana toimit keräilytoimintojen tukena täydentäen tuote-eriä aktiivikeräyspaikoille sitä mukaa, kun nämä keräilyn myötä tyhjentyvät. Täydennykset tehdään työntömastotrukkia apuna käyttäen. Työ saattaa sisältää myös muita varaston tehtäviä, esimerkiksi keräily-, vastaanotto- ja lähettämötöitä. Pakastevarastolla suoritettava työ on fyysisesti vaativaa ja kylmää työtä, joka suoritetaan noin -25 asteen työympäristössä.

Toivomme sinun omaavan jo aikaisempaa trukkityöskentelykokemusta mielellään juuri työntömastotrukista. Odotamme sinulta myös hyvää asennetta ja intoa fyysistä ja reipastahtista työtä kohtaan. Tehtävä on itsenäinen ja vaatii oma-aloitteista ja aktiivista otetta tehtäviin. Työaikojen ja työpaikan sijainnin vuoksi oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmatkoja.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työn sekä hyvät työvälineet ja puitteet nykyaikaisen logistiikkakeskuksen tiloissa. Työajat vaihtelevat vuoroviikoin, töitä tehdään aamu- ja iltavuoroissa, klo 6–14 ja klo 14–22. Palkkaus muodostuu kaupan alan taulukkotuntipalkasta sekä lisistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pikaisesti oheisen linkin kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Rekrytointipalvelujen lisäksi tuotamme konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.