(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukin kuljettaja Vantaalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Oletko käyttänyt työntömastotrukkia ja hallitsetko sen käytön? Etsimme nyt kokenutta työntömastotrukinkuljettajaa vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle!

Nyt on haussa kokenut työntömastotrukin kuljettaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen Vantaalle! Työsuhde on vakituinen ja työtunnit ovat viikkotasolla 30-37,5 h/vko. Työvuorot ovat pääsääntöisesti arkisin klo 7-15 ja 10-18, mutta sesonkiaikaan tehdään myös iltavuoroa klo 14-22, joten odotamme työntekijöiltämme valmiutta kaikkiin edellä mainittuihin vuoroihin. Työtehtävänä on keruupaikkojen täyttö ja hyllytys työntömastotrukilla sekä muut työnjohdon osoittamat työt. Töitä tehdään huoneenlämpöisessä varastossa.

Edellytämme hakijoiltamme sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kokemusta työntömastotrukilla työskentelystä. Lisäksi toivomme hakijoilta reipasta työotetta, oma-aloitteisuutta sekä tarkkuutta.

Palkkaus on Kaupan TES:n mukaan logistiikka-alan kokemusvuosista riippuen 11,58-13,26 €/h. Aloitus työssä on mahdollisimman pian, joten jätäthän hakemuksesi heti. Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan siistissä ja mukavassa työympäristössä!