(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotrukin kuljettaja Hämeenlinnaan
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Asiakkaamme hakee kokenutta työntömastotrukin ajotaitoista varastotyöntekijää logistiikkakeskukseen Hämeenlinnaan.

Asiakkaamme hakee monipuolisiin varastotyön tehtäviin reipasta ja ahkeraa työntömastotrukin ajotaitoista työntekijää. Tehtäviisi pääsääntöisesti kuuluvat keräily, tavaroiden lajittelu ja hyllytys.

Työntekijänä olet tottunut fyysisiin työtehtäviin, olet ripeä ja teet annetut tehtävät huolella. Työ vaatii perus hyvää kuntoa, motivoitunutta asennetta ja tarkkuutta. Työ edellyttää myös sujuvaa suomen kielen taitoa.

Tehtävä on määräaikainen ja työn kesto on tarpeen mukaan kuukaudesta puoleentoista, mahdollisesti myös pidempään. 

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, hae tehtävään mahdollisimman pian verkkosivujemme kautta www.amiko.fi, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!