(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotaitoisia varastotyöntekijöitä Vantaalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018Työn kuvaus:
  Etsimme jatkuvasti osaavia työntömastotrukin kuljettajia asiakasyrityksellemme Vantaalle. Mikäli sinulta löytyy työntömaston ajotaidot ja olet työtä vailla, olet etsimämme henkilö. Asiakasyrityksemme on yksi maailman johtavimmista logistiikkayrityksistä, jossa pääset työskentelemään muiden logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työntekopaikka sijaitsee kehätien varrella, Vantaalla.

Toivomme, että olet ajanut työntömastotrukkia vähintään kuusi kuukautta ja sinulla on kokemusta hektisessä työympäristössä työskentelystä. Etsimämme henkilö on halukas kehittämään osaamistaan sekä tavoitteellisesti pyrkii parempiin suorituksiin työpaikalla. Asiakasyrityksemme työkieli on suomi, joten edellytyksenä on hyvä suomen kielen taito.

Työtehtävät painottuvat työntömastolla ajamiseen, mutta myös muut varastotyöt kuuluvat työnkuvaasi. Tehtävät vaihtelevat osastoittain, mutta työntömastolla tehdään pääosin hyllytystä ja täyslavakeräystä.

Hakemalla tätä työtehtävää voit päästä työskentelemään arvostettuun yritykseen logistiikka-alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta tai voit suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.com tai soittamalla 040 630 4014.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa, 0406304014


Toimipaikka:  VANTAA