(Poistunut julkaisusta)

Työntömastotaitaja Bernerille, Vantaa
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2018Työn kuvaus:
  Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyritys, jonka laadukkaat kotimaiset ja kansainväliset tuotemerkit ovat kiinteä osa suomalaista arkea. Berner tuottaa ja maahantuo tuotteita ja palveluita, joiden tarkoituksena on tuoda ihmisten arkeen hyvinvointia. Yrityksen arvot työ, rehellisyys ja ihminen näkyvät työyhteisömme aidossa välittämisen kulttuurissa ja yrittäjähenkisyydessä. Jokaista työntekijää arvostetaan menestyksen tekijänä. Positiivinen Me-henki on voimavara meidän jokaisessa työssä.
 
 
Haemme Bernerin kanssa yhteistyössä logistiikkatyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. Näyttöjen kautta sinulla on mahdollisuus vakinaistua yritykseen. Työtehtävät koostuvat keräily- ja hyllytystehtävistä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Mahdollisuutenasi on tehdä töitä sekä kokoaikaisena tai osa-aikaisena, toiveidesi mukaan. Työntekopaikka sijaitsee lentokentän läntisellä puolella Viinikanmetsän alueella.
 
 
Etsimämme henkilö on kokenut varastotyöntekijä, jolla on työntömastotrukin ajotaito hallussa. Hyvä fyysinen kunto auttaa pärjäämään tässä tehtävässä. Yrityskielenä on suomi, jonka myötä edellytämme hyvää suomen kielen osaamista.
 
 
Työtehtäviisi kuuluu työntömastolla vastaanoton tyhjentäminen, aktiivipaikkojen täyttäminen ja täyslavalähetykset. Tarpeen mukaan työtehtävääsi voi kuulua lisäksi keräys- tai pakkaustehtäviä.
 
 
Mikäli kiinnostuit työskentelystä suomalaisessa perheyrityksessä, viihtyisässä työympäristössä, ilmianna itsesi jättämällä rohkeasti hakemus! Voit myös suoraan olla yhteydessä hakuprosessista vastaavalle henkilölle lähettämällä sähköpostia osoitteeseen emma.vuorenmaa@adecco.fi. Käymme hakemuksia läpi ja haastattelemme jo haun aikana.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Emma Vuorenmaa


Toimipaikka:  VANTAA