(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Meillä on etsinnässä asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeen alueella motivoituneita ja töihin valmiita tekijöitä. Oletko sinä siis hyvällä asenteella varustettu ja valmiina hommiin?

Sinulla voi olla taustallasi jokin perustutkinto tai ammattitutkinto. Voit olla myös työkokemuksen kautta kokemusta saanut tekijä tai työuraasi vasta aloitteleva. Tarpeita meillä on muun muassa teollisuuden sekä rakennusteollisuuden puolelle ja työtehtävät voivat olla esimerkiksi siivousta, kantohommaa, hyllytystä, pakkausta, linjatyöskentelyä tai hitsausta. 

Töiden kesto vaihtelee lyhyemmistä keikoista pidempiaikaisiin määräaikaisuuksiin tai jopa vakituiseen sopimukseen saakka. Työajat voivat olla mitä tahansa päivävuorosta 3-vuorotyöhön. Työturvakorttia vaaditaan joissain työtehtävissä, joten kerrothan meille, jos sinulla on se suoritettuna. Jos sinulla on ajokortti sekä auto käytössäsi, se voi olla eduksi joidenkin työpaikkojen kohdalla. Työpaikkoja löytyy kuitenkin myös hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. 

Jos siis olet valmiina työntekoon, niin olethan meihin yhteydessä hakemuksen muodossa. Katsotaan, mitä töitä sinulle voisi löytyä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Tiituun, p. 050 5133 102, tiitu.ihamaki@amiko.fi.