(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Meillä on etsinnässä asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeen alueella motivoituneita ja töihin valmiita tekijöitä. Oletko sinä siis hyvällä asenteella varustettu ja valmiina hommiin?

Sinulla voi olla taustallasi jokin perustutkinto tai ammattitutkinto. Voit olla myös työkokemuksen kautta kokemusta saanut tekijä tai työuraasi vasta aloitteleva. Tarpeita meillä on teollisuuden sekä rakennusteollisuuden puolelle ja työtehtävät ovat esimerkiksi siivousta, kantohommaa, hyllytystä, linjatyöskentelyä tai hitsausta. 

Töiden kesto vaihtelee lyhyemmistä keikoista pidempiaikaisiin määräaikaisuuksiin tai jopa vakituiseen sopimukseen saakka. Työajat voivat olla mitä tahansa päivävuorosta 3-vuorotyöhön. Työturvakorttia vaaditaan joissain työtehtävissä, joten kerrothan meille, jos sinulla on se suoritettuna. Jos sinulla on ajokortti sekä auto käytössäsi, se voi olla eduksi joidenkin työpaikkojen kohdalla. Työpaikkoja löytyy kuitenkin myös hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrelta. 

Jos siis olet valmiina työntekoon, niin olethan meihin yhteydessä hakemuksen muodossa. Katsotaan, mitä töitä sinulle voisi löytyä. Tarvittaessa voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 476 7404, saara.hasa@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!