Työntekijöitä vuosihuoltoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme asiakkaallemme Kuopioon työntekijöitä voimalaitoksen vuosihuoltojen työtehtäviin.

Työt ajoittuvat kahteen jaksoon, 4.4.-6.5.2022 ja 16.5.-23.6.2022.

Työpäivät koostuvat vaihtelevista ja monipuolisista vuosihuollon tehtävistä, joissa tulet toimimaan osana huoltotiimiä, tehden mm. mekaanisen kunnossapidon tehtäviä, asennustehtäviä sekä eristystehtäviä.
Töitä on tarjolla sekä kokeneemmille tekijöille kuin myös huoltotehtäviä aloittaville työntekijöille.

Toivomme hakijoilta aiempaa koulutusta ja/tai kokemusta joko hitsaus- (puikko, mig, tig) tai asennushommista.
Tehtävässä menestyminen edellyttää myös ripeää otetta työntekoon, tarkkuutta ja kykyä työskennellä tiimissä työturvallisuus huomioonottavalla työskentelytavalla.
Töitä tehdään päivävuorossa, arkipäivisin.

Työturvallisuuskortti ja tulityökortti vaaditaan.

Kiinnostuitko paikasta? Haluamme toimia vallitsevassa koronatilanteessa vastuullisesti ja turvallisesti, joten tarjoamme sinulle mahdollisuuden työhaastatteluun rekrytoijamme kanssa etänä puhelin- tai videohaastattelua hyödyntäen.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikkoja täytetään sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun palvelupäällikkö Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1548462
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.2.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi