(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä vihannestiloille
Henkilöstöliiga Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.4.2020

Etsimme kesäksi täysi-ikäisiä kausityöntekijöitä useille vihannestiloille!

 

Useat vihannestilat etsivät kauttamme kausityöntekijöitä avuksi toukokuussa alkavaan sesonkiin. Tilat sijaitsevat Varsinais-Suomessa Turun lähikunnissa. Tilat työllistävät kesän ajaksi useita kymmeniä reippaita sesonkityöntekijöitä.

Työn kuvaus:

Vihannestilojen kausityöntekijöiden monipuolisiin työtehtäviin kuuluu erilaisten vihannesten, esimerkiki perunoiden ja kurkkujen, istutus‑, poiminta- ja pakkaustehtäviä. Työtä tehdään ripeällä tahdilla, mutta työntekijöiden on silti pystyttävä työskentelemään huolellisesti ja tarkasti. Työ on liikkuvaa, joten siitä suoriutuminen vaatii hyvää peruskuntoa.

Tiloille ei yleensä pääse julkista liikennettä käyttäen, joten töihin pääseminen vaatii auton tai mopon käyttömahdollisuuden.

Tarjoamme:

Valituille henkilöille tarjoamme monipuolisen kesätyön raikkaiden vihannesten parissa. Tilat tarjoavat työhön kattavan perehdytyksen, joten aiempaa työkokemusta ei vaadita! Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut ja vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan.

Odotamme:

Hakijoilta edellytämme täysi-ikäisyyttä ja mahdollisuutta kulkea töihin autolla tai mopolla. Odotamme myös reipasta ja tehokasta työasennetta, huolellisuutta ja sorminäppäryyttä. Aiempi kokemus vastaavien tehtävien parista katsotaan eduksi, mutta työhön ollaan myös valmiita perehdyttämään!