(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä vahinkosaneerauksiin
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Tehtävän kuvaus:

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96 % työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Haemme asiakasyrityksellemme työntekijöitä vahinkosaneerauksiin vaihteleviin kohteisiin pääkaupunkiseudun alueelle.

Työtehtävät pitävät sisällään monipuolisia vahinkosaneeraustehtäviä mm. lapiotyöt (ympäristövahingot), rätitys (palosaneerauspuhdistus), irtaimistojen puhdistukset, purkutyöt ja roudaus. Työ tapahtuu pääasiassa aamuvuoroissa.

Työkohteissa työskennellään keikkaluonteisesti lyhyitä määräaikaisuuksia kerrallaan.

Toivomme hakijoilta reipasta työotetta, omatoimisuutta sekä positiivista asennetta työtä kohtaan. Voit olla aloitteleva tai jo aiempaa kokemusta kerryttänyt tekijä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Työturvallisuuskortti vaaditaan. Ilmoitathan myös, mikäli sinulla on ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan TES:in mukaan.

Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.