Työntekijöitä vahinkosaneeraukseen, Tampere
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä vahinkosaneeraukseen Tampereelle.

Tehtävässä pärjää positiivisella asenteella ja ripeällä työotteella. Eduksi katsotaan aiempi rakennusalan kokemus.
Työ sisältää puhdistus- ja purkutöitä vaihtelevissa saneerauskohteissa. Työturvallisuuskortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Työaika on arkisin klo 7-15 ja palkkaus on kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Työtä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan. Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja kestävät syksyyn, töiden sujuessa mahdollisesti pidempään.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1146256
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere