(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä työmaapalveluihin
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2020

Haemme asiakkaallemme pääkaupunkiseudulla työntekijöitä RAKENNUSTYÖMAAPALVELUIHIN. Työ on liikkuvaa työtä, ja työtehtäviä on useita. Päätyötehtävänäsi on asentaa työmaakopit uusille rakennustyömaille valmiiksi yhdessä muun tiimin kanssa. Työtehtäviisi kuuluu kuitenkin kaikki työmaapalveluille kuuluva, esimerkiksi vaikkapa aitojen asennusta tai rakennuslogistiikkatehtäviä. 

Olet hakemamme henkilö, mikäli olet oma-aloitteinen, motivoitunut rakennustyöntekijä, jolla on jo reilusti kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä. Ehdoton etu on, mikäli olet tehnyt työmaapalvelutehtäviä tai koppiasennuksia aikaisemminkin. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia.  

Työn kesto on alkuun 3 kuukautta, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua itse asiakasyritykseen. Työ on kokopäivätyötä klo 7-15.30, ja työssä on satunnaisesti myös ylitöitä.

Kiinnostuitko? Laadi hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi ja lisää mukaan tuntipalkkatoiveesi. Otamme yhteyttä haastatteluun valittuihin pikaisella aikataululla. Tiedusteluihin vastaa Amikon henkilöstökonsultti Viivi Airu, p. 050 416 9210, viivi.airu@amiko.fi . 

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!