(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä tuotanto- ja varastotehtäviin
Barona Logistiikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.8.2019

Mikäli olet kiinnostunut monipuolisista tuotanto- ja varastotöistä, tämä paikka on juuri sinua varten! Tässä työssä et tarvitse aikaisempaa kokemusta, vaan järjestämme kaikille työntekijöillemme kattavan perehdytyksen. Asenne ratkaisee!

Etsimme reippaita, tarkkoja sekä oma-aloitteisia työntekijöitä monipuolisiin tuotanto- ja varastotehtäviin asiakkaamme tehtaalle Nurmijärven Rajamäelle. Työsuhde on määräaikainen, mutta hyvin työssä suoriutuville työntekijöille voimme mahdollisesti tarjota jatkoa.

Etsimme tuotantotyöntekijöitä aikavälille 9.9.-18.10.2019 ja varastotyöntekijöitä aikavälille 30.9.-18.10.2019.

Tuotantotyössä tehdään erilaisia tuotannon puolen operaattoritöitä sisältäen mm. tuotantolinjojen koneiden käyttöä sekä laadunvarmistusta. Töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti kahdessa vuorossa klo 06-14 ja 14-22. Työssä saattaa olla myös yövuoroja klo 22-06.

Varastotyö sisältää mm. käsinpakkausta ja muita avustavia varastopuolen töitä. Työvuorot ovat 12 tunnin pituisia ja vuoroja on kolme viikossa joko aamuvuorossa klo 06-18 tiistaista torstaihin tai yövuorossa klo 18-06 tiistai-illasta perjantai-aamuun.

Palkkaus on Elintarvikealojen TES:n mukaan.

Haemme työntekijöitä kahteen eri työtehtävään, joten mainitsethan myös hakemuksessasi, kummasta työtehtävästä olet kiinnostunut. Haastatteluja pidetään jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi välittömästi! Teemme valinnat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.