(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä tuotannon tehtäviin
ENICS FINLAND OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019
ENICS FINLAND OY
Enics on yksi maailman suurimmista teollisuuselektroniikkaan keskittyneistä elektroniikan valmistuspalveluyrityksistä. Palvelumme käsittää suunnittelun tukemisen, tuotannollistamisen, valmistuksen, materiaalihallinnan ja logistiikan sekä varaosapalvelut. Enicsillä on tehtaita Suomen lisäksi Ruotsissa, Virossa, Sveitsissä, Slovakiassa ja Kiinassa. Lohjan tehtaalla Gunnarlankadulla työskentelee lähes 260 elektroniikan eri alojen ammattilaista.
www.enics.com
Toimenkuva
Enicsillä tarvitaan lisää hyviä tyyppejä elektroniikan ladontalinjalle (SMD). Työ on katkeavaa kolmivuorotyötä ja tällä hetkellä tehtäviä on tarjolla alkuun määräaikaisena työsuhteena, mutta mahdollisuus pysyvään työsuhteeseen on olemassa.
Odotamme sinulta
Työssä tarvitaan tarkkuutta, motivaatiota ja kykyä oppia. Lisäksi olet sinut sekä kolmivuorotyön että seisomatyön kanssa ja pystyt lukemaan helppoja englannin kielisiä työohjeita. Pidät tiimityöstä ja ymmärrät oman työsi tärkeyden tuotannossa.
Muut tiedot
Mikäli olet kiinnostunut olemaan osana kansainvälistä yritystä, niin hae oheisen linkin kautta ja muista täyttää profiilisi mahdollisimman huolellisesti. Palkkaus on Teknologiateollisuuden TES:n mukainen. Työssä on myös mahdollista kehittyä eteenpäin. Lisää tietoa saat soittamalla toimistoomme aamuisin klo 8-10 välisenä aikana.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Johanna Harjumäki, Johanna.Harjumaki@vmp.fi, 040 307 5402
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.