(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä The Social Burger Joint Oy:lle Lahteen
The Social Burger Joint Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019
The Social Burger Joint Oy
Social Burgerjointin konsepti on simppeli: pihvi on pääroolissa jokaisessa burgerissa. Salaisia ainesosia tai reseptejä ei ole, erityisen meistä tekevät ihmisemme. Social Burgerjoint onkin enemmän yhteisö kuin ravintola. Meillä voit sulkea hetkeksi pois sekavan maailman kohinan, kokea yhdessä kanssamme puhtaita perusasioita ja nauttia aidon burgerin.
Kotimaisen pihvilihamme laskemme puuhiiligrillin lämpöön liekkien ja savun hellittäväksi. Maun viimeistelemme vain ripauksella suolaa. Pihviä paistamme kunnes mehu virtaa kuumalla pinnalla ja liha on rakkaudella ruskistunut medium-rare. Juuri muuta ei tarvita, burgerin maku on valmiina. Taidolla valmistettu pihvi saa vielä ympärilleen vastapaistetun briossin ja harkitut lisukkeet: tujauksen majoneesia ja siivun juustoa. Ja siinä se on, aito burgeri.
Social Burgerjoint on valittu Helsingin parhaaksi burgeripaikaksi kahdesti. Syksyllä 2018 burgerjoint voitti myös Berliinissä European Street Food awardin paras hampurilainen kategoriassa.
Yksinkertaisuudessa piilee burgerimme kauneus. Hyvän ei tarvitse olla hankalaa – aidot asiat eivät koskaan ole. Ja miksi olla jotain muuta, jos voi olla aito?
Welcome to the Burgerhood.
Toimenkuva
Oletko miettinyt vaihtavasi duunia. Nyt olisi siihen hyvä mahdollisuus! Tai oletko ilman duunia? Tai haetko lisäduunia? Nyt haetaan loistavia tyyppejä loistavien tyyppien seuraan sekä Sali- että keittiöpuolen töihin. The Social Burger Joint Oy avaa lähiaikoina uuden ravintolan Lahteen, Mariankadulle Sinuhen kahvilaa vastapäätä. Asiakkaamme tekee siis burgereita, rakkaudella. Työtehtäviin kuuluu mm. kassankäyttö, asiakaspalvelu sekä raaka-aineiden valmistelut. Lisäksi muut päivittäiset puhtaanapito ja siivoustyöt kuuluvat työnkuvaan. Jos sinulla ei ole vielä kokemusta ravintolatyöstä, niin ei hätää, sinut perehdytetään uuteen paikkaan ja kassan käyttöön.
Odotamme sinulta
Mitä siis haemme? Haemme persoonia, tyyppejä, henkilöitä työskentelemään erilaisissa tehtävissä. Emme siis välttämättä etsi valmiita ammattilaisia, vaan hyviä tyyppejä, sillä sinut koulutetaan tehtäviin! Ravintola-alan tuntemus katsotaan selkeäksi eduksi mutta se ei ole välttämätön. koska asenne ratkaisee!
Edellytämme sinulta hygieniapassia, täysi-ikäisyyttä ja jos sinulta löytyy anniskelupassi entuudestaan luemme sen selkeäksi eduksesi.
Muut tiedot
Jos innostuit tästä tilaisuudesta päästä uuteen tiimiin töihin ja koet ravintola-alan kiinnostavana, niin laita hakemus meille heti osoitteessa VMP.FI, ansioluettelon kera. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia heti ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Varamiespalvelu Lahti (ma-pe klo 9.00-15.00) tai lahti@vmp.fi. Welcome to the Burgerhood.
Kesto
Sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 19.07.2019 mennessä.