(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2020

Etsimme asiakkaillemme reippaita ja hyvällä työmotivaatiolla varustettuja tekijöitä teollisuuden eri tehtäviin Pirkanmaalle 2021 tarpeisiin

Tehtävät ovat erilaisia perehdytyksen kautta opittavia töitä, kuten tuotantokoneiden käyttö, mekaaninen kokoonpano, keräily ja pakkaus. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen teollisesta tuotannosta, mutta ei ehdoton edellytys työssä pärjäämiselle

Etsitkö kokoaikaista ja pitkää työsuhdetta vai sopiiko elämäntilanteeseesi paremmin lyhyempi määräaikainen työ, haluatko työskennellä vuorotyössä vai onko päivätyö sinulle sopivin? Kerro meille mitä SINÄ haluat tehdä, niin autamme mahdollisuuksien mukaan löytämään juuri sinulle sopivan paikan ja työtehtävän! Jätä siis avoin hakemuksesi jo tänään!

Tärkein ominaisuus työntekijöissämme on motivoitunut asenne työntekoon, koulutus ja työkokemus etsimältäsi alalta katsotaan eduksi.

Haastattelemme hakuajan puitteissa. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja kontaktoimme hakijoita sitä mukaa kun sopivia paikkoja ilmaantuu.