(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä teollisuuteen
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko kotiutumassa armeijasta ja työnhaku on tullut ajankohtaiseksi? Vai onko armeija kenties edessä heinäkuussa 2020 ja haluaisit työskennellä ennen tätä? 

Meiltä löytyy töitä! Eikä mitä tahansa töitä, vaan töitä monipuolisissa teollisuuden tehtävissä, täysillä viikkotyötunneilla, Päijät-Hämeen alueella. 

Etsimme motivoituneita, ahkeria ja käsistään käteviä tekijöitä. Sinulla voi olla jo perustutkinto suoritettuna ja työkokemusta esim. kesätöiden kautta. Työkokemuksen määrä ei aina ratkaise, vaan tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. 

Töiden kesto vaihtelee aina muutamasta viikosta vakituiseen sopimukseen asti. Tarvetta on tällä hetkellä erityisesti mm. varastotyöntekijöistä, teollisuuden linjatyöntekijöistä, kokoonpanijoista, kasaajista, pakkaajista, asentajista, hitsaajista ja metallityöntekijöistä.  Eduksi on voimassa oleva työturvakortti, oman auton käyttömahdollisuus ja valmius 2-vuorotöihin. Paikkoja löytyy myös päivävuorotöissä ja työpaikoista, jotka ovat hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. 

Ota pian yhteyttä ja katsotaan yhdessä, mikä olisi sinulle paras ja sopivin työpaikka. Jätä hakemus tämän linkin kautta, tai soita suoraan Leena Raittinen/ Kilta Henkilöstöpalvelu Oy p. 044 728 3771

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.