(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Sopiiko elämäntilanteeseesi keikkaluontoiset kunnossapidon työtehtävät? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta teollisesta työympäristöstä?

 
Etsimme TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPIDON TEHTÄVIIN Ouluun

Toivomme hakijalta alan koulutusta ja katsomme eduksi, jos sinulta löytyy työkokemusta paperi-/sellutehtaalta. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina. Työt alkavat viikolla 41 ja jatkuvat viikosta kahteen. Huomioithan, että hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi tuoda mahdollisuuksia työllistyä myös muihin asiakaskohteisiimme!

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan myös CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi