(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä teollisuuden kunnossapitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.6.2018

Sopiiko elämäntilanteeseesi keikkaluontoiset kunnossapidon työtehtävät? Onko sinulla aikaisempaa kokemusta teollisesta työympäristöstä tai kiinnostusta päästä tutustumaan sellaiseen?

Etsimme nyt eritasoisia TYÖNTEKIJÖITÄ TEOLLISUUDEN KUNNOSSAPIDON TEHTÄVIIN Tornioon.

Toivomme hakijalta alan koulutusta sekä työkokemusta. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Työ sopii hyvin myös esimerkiksi konetekniikan opiskelijoille. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina ja -viikkoina. Työt alkavat kesän aikana töiden alkamisajan vahvistuttua ja jatkuvat joitakin päiviä tai viikkoja. Työssään menestyneellä työntekijällä on mahdollisuus vastaaville työkeikoille jatkossakin.

Olisitko sinä etsimämme työntekijä? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si.Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajalla.


Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.