Työntekijöitä teollisuuden kunnosapitoon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.6.2019

Etsimme KUNNOSSAPIDON TYÖNTEKIJÖITÄ laitteiston huoltoon ja asennukseen Tornioon.

Toivomme hakijalta itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Arvostamme alan koulutusta sekä työkokemusta, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Työtehtäviä on eritasoisille osaajille, joten alan ammattilaisten lisäksi huomioimme mielellämme myös esimerkiksi konetekniikan opiskelijoita. Työnkuvan vuoksi voimassa oleva työturvakortti on välttämätön ja tulityökortti on eduksesi. Myös muut hakemukset otetaan huomioon.

Työt tehdään seisakin aikana pitkinä työvuoroina ja -viikkoina. Työrupeamia alkaa asiakkaamme tilauksen mukaan loppukesällä 2019 ja työjaksot ovat kestoltaan muutamista viikoista kuukausiin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vauhdikkaaseen työympäristöön sekä joustavaan työsuhteeseen, jossa voit sovittaa työnteon omaan aikatauluusi ja elämäntilanteeseesi. Huomioithan, että hyvä suoriutuminen tässä tehtävässä voi halutessasi tuoda mahdollisuuksia työllistyä jatkossa samaan sekä myös muihin asiakaskohteisiimme!

Hae paikkaa pian, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja saat toimistoltamme: 12.7. saakka salla.pyhajarvi@personalhuset.fi / 040 703 5730 ja 12.7. alkaen jennika.puominen@personalhuset.fi / 050 409 7304.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1279124
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.7.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kemi