(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä teollisuuden eri tehtäviin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Etsimme reippaita työntekijöitä asiakasyrityksiimme tuotannon erilaisiin tehtäviin Lahden alueelle.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tuotantotyön parista. Tärkeintä kuitenkin on hakijan reipas ja työtä pelkäämätön asenne sekä kiinnostus fyysisen työntekoon. Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi erilaisia kokoonpanotöitä, laadunvalvontaa, linjastotyötä yms. tehtävästä ja osaamisestasi riippuen.

Työ tehtävästä riippuen joko 2-vuoro tai 3-vuorotyötä.

Työtä on tarjolla pitkistä työrupeamista sesonkityöhön, joten mikäli olet kiinnostunut niin jätä ihmeessä hakemus. Työt alkavat määräaikaisella sopimuksella, mutta hyvin työssään pärjäävällä on mahdollisuus päästä myös vakituiseen työsuhteeseen. Kartoitamme tekijöitä myös kesätöihin, joten laita hakemusta ja kerro milloin voit töissä aloittaa.

Mikäli kiinnostuit ja uskot olevasi hakemamme henkilö, jätä hakemuksesi heti, sillä hakijoita kartoitetaan jo hakuajan aikana. Kerrothan hakemuksessasi aikaisemmasta työhistoriastasi ja osaamisestasi sekä mikäli olet kiinnostunut erityisesti joistakin tehtävistä. Haethan tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta, sillä emme voi valitettavasti vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Barona on Suomen suurin Henkilöstöpalvelualan yritys ja kauttamme löytyy paljon erilaisia työpaikkoja. Kun olet tehnyt meille työnhakuprofiilin, voimme huomioida sen kaikkiin avoimiin paikkoihimme valtakunnan laajuisesti. Rekrytoimme vuosittain 12 500 osaajaa uusiin työtehtäviin eri toimialoille Suomessa ja kansainvälisesti.