(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä tapahtumatuotantoon!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018
Toimenkuva
Haemme nyt tapahtumatuotantoalan asiakkaallemme työntekijöitä projektiluontoisiin töihin. Yritys rakentaa ja purkaa teltat sekä kalustuksen vuosittain satoihin tapahtumiin ympäri Suomea, 20 henkilön pihajuhlista - valtakunnan suurimpiin festivaaleihin ja tapahtumiin.

Työ on pääasiassa telttojen ja erilaisten kalusteiden pystytys- ja purkutyötä. Projektit ovat kestoltaan noin 1-3 vrk ja töitä tehdään pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ on pääasiallisesti ruumiillista ulkotyötä, ja vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä kestävyyttä. Säännöllistä työaikaa ei ole, vaan työ suoritetaan projektien vaatimien aikataulujen perusteella käytännössä kuitenkin yleensä klo 6.00 – 24.00 välisenä aikana. Myös työpäivien pituus vaihtelee projektien mukaan ollen yleensä noin 6 - 10 tuntia päivässä.
Odotamme sinulta
Oletko työtä pelkäämätön, joustava ja oma-aloitteinen työntekijä? Omaatko hyvän fyysisen kunnon ja teet työt aina reippaalla asenteella? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!
Koulutus ja työkokemus
Aiempi kokemus vastaavasta työstä ja työturvakortti katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja projektiluontoisen työn, sekä mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia!

Mikäli mielenkiintosi heräsi, hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakemus osoitteessa www.vmp.fi, muistathan liittää CV:n hakemuksesi mukaan.
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo: 9-15 HR-koordinaattori Niina Blom p.040 307 5107 tai niina.blom@vmp.fi.
Kesto
1-3 kuukautta, keikat sovitaan erikseen
Lisätietoja
Niina Blom, Niina.Blom@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 20.05.2018 mennessä.