(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä talvikaudelle (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021

Etsitkö töitä talven ajaksi? Oletko pitämässä välivuotta, kotiutumassa armeijasta tai kiinnostaako sinua muuten vain päästä testaamaan otteitasi monipuolisissa työtehtävissä? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka tarvitsevat eri alojen työntekijöitä.

Työntekijöistä on tarvetta esimerkiksi teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla, lumitöissä, asiakaspalvelussa, kaupan alalla ja siivoustehtävissä. Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työssä, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin esimerkiksi mahdollinen välivuosi tulee käytettyä monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:

• Innokasta työskentelyasennetta
• Kiinnostusta monipuolisista tehtävistä

Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin kirjaa lyhyesti, jos olet auttanut esimerkiksi enoasi terassin rakentamisessa tai ollut teidän perheen elektroniikkakorjaaja. Mikäli olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten töidesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Laita hakemus mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!