(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä talveksi (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Puriko pakkasukko ja haluaisit paeta vielä etelän lämpöön, mutta lompakon sisällöllä ei osteta edes junalippua Helsinkiin? Vai onko syksyn työt tulossa päätökseen, mutta talvi sekä alkukevät olisi mahdollista vielä työskennellä, ennen kuin täytyy alkaa lukemaan pääsykokeisiin? Onko kenties pitkä joululoma koulusta mahdollisuutesi tehdä töitä? Vai oletko etsimässä ihan uutta uraa? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä talven sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä, joten laita meille hakemusta tulemaan. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin välivuosi tulee käytettyä tehokkaasti monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Mikäli työkokemusta ei ole vielä kertynyt, niin olemme kiinnostuneita aivan kaikesta kokemuksestasi, kuten kotityövastuistasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!