(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä syksyksi (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Onko syksy ja sen tuoma kylmyys herättänyt tarpeen lähteä pakoon jonnekin lämpimään, mutta matkakassassa on vielä vajausta vai etsitkö muuten vain töitä syksyksi esimerkiksi välivuoden vuoksi? Vai oletko kenties vaihtamassa alaa ja haet töitä ihan pidemmäksi aikaa? Meillä Click Henkilöstöpalveluilla on useita asiakasyrityksiä, jotka etsivät vielä työntekijöitä syksyn sesonkiin!

Työntekijöistä on tarvetta niin teollisuudessa, tuotannossa, rakennustyömaalla kuten myös asiakaspalvelussa ja siivoustehtävissäkin! Työt ovat projektiluontoisia, muutamasta viikosta useamman kuukauden kestäviä työtehtäviä, joten laita meille hakemusta tulemaan. Hyville tyypeille, jotka ovat näyttäneet kyntensä työmaalla, pyrimme löytämään myös jatkoa työsuhteelle, jolloin välivuosi tulee käytettyä tehokkaasti monipuolista kokemusta kartoittaen.

Mitä etsimme hakijoissa:
-innokasta työskentelyasennetta
-kiinnostusta monipuolisista tehtävistä
Vaikka työkokemusta ei ole vielä kerennyt kertyä, laita meille silti hakemusta!

Laita hakemusta osoitteessa https://www.click-hp.fi/tyonhakijoille. Kerro hakemuksessa mahdollisimman kattavasti kaikesta osaamisestasi. Jos olet ollut perheesi nurmikonleikkaaja, haravointimestari tai olet päässyt seuraamaan kun enosi rakentaa terassia, olemme kiinnostuneet kuulemaan kokemuksestasi. Jos taas olet jo kokenut tekijä, kerro edellisten työmaittesi työtehtävistä. Ymmärrämme, että työnhaku on raskas prosessi, mutta olisi tärkeää, että kirjaisit taitosi edes muutamalla sanalla hakemukseen.

Kerro hakemuksessasi myös millaisista työtehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut ja millä aikavälillä olisit käytettävissä. Kiitos sinulle kiinnostuksesta työtehtäviämme kohtaan!

Järjestämme haastatteluja parhaillaan, joten täytä hakemus oheisen linkin kautta jo tänään!