(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä Subway® -ravintolaamme Espooseen
Sodexo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Haluatko työpaikan, jossa palvelualttius, tiimihenki ja jatkuva kehittyminen ovat tärkeimmät arvot? Sodexolla jokaista kunnioitetaan ja kaikki otetaan huomioon. Jokainen sodexolainen on vastuussa toisten elämänlaadusta. Työpaikalla vallitsee avoin kulttuuri, ja ihmisiä rohkaistaan tulemaan töihin sellaisina kuin he ovat. Se on meidän filosofiamme pähkinänkuoressa.

Haemme Espooseen Aalto-yliopiston kampuksella toimivaan Subway® -ravintolaamme 

ASIAKASPALVELUTAITOISIA TYÖNTEKIJÖITÄ

Työtehtäviisi kuuluu mm.
- Subway -leipien valmistaminen
- tuotevalikoiman esillelaitto ja ylläpito
- asiakaspalvelu ja kassatyöskentely
- kuormien vastaanotto, tarkistaminen ja purku
- kahvilan ja keittiötilojen siisteydestä ja puhtaanapidosta huolehtiminen

Sinulla on hygieniapassi ja olet mahdollisesti jo kartuttanut työkokemustasi esim. kahvilan asiakaspalvelu- ja kassatehtävissä. Eduksesi katsomme työkokemuksen ja konseptiosaamisen Subway® -ravintoloista. 

Kielitaitosi on suomen lisäksi asiakaspalvelussa tarvittava englanti. Otat vastuun työstäsi ja kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Olet iloinen, reipas ja ennen kaikkea tunnet asiakaspalvelutehtävät omaksesi. Hymysi ei hyydy kiireessäkään. 

Tarjoamme sinulle laajan tehtäväkokonaisuuden, jossa pääset vaikuttamaan asiakkaiden päivittäisen elämän laatuun. Saat mahdollisuuden päästä kehittämään ja vaikuttamaan asiakkaalle tarjottaviin palveluihin ja asiakaskokemukseen. Lisäksi Sodexo tarjoaa työntekijöilleen mm. kattavat koulutusmahdollisuudet sekä luotettavan ja joustavan työnantajan edut. Tule mukaan tekemään jokaisesta päivästä parempi!

Tehtävä on vakituinen ja osa-aikainen, noin 90 h/3 viikossa. Myös tarvittaessa työhön kutsuttavan työ, joka sopii esim. opiskelun oheen, on mahdollinen. Päivittäinen työaika sijoittuu ma-pe klo 7.30-20.15 välille. Viikonlopun työvuorot sijoittuvat klo 11.00-18.00 välille. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Sari Soukka p. 050 359 1889, jätäthän tarvittaessa soittopyynnön.

Sodexo Oy on kokonaisvaltaisia tilapalveluita tarjoava suomalainen yritys, joka kuuluu kansainväliseen, alallaan johtavaan Sodexo-konserniin. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka parantavat kaikkien palveluihimme osallistuvien arjen elämänlaatua. Samalla vaikutamme kohentavasti asiakkaidemme tehokkuuteen ja kehitysmahdollisuuksiin. Palveluksessamme on noin 2000 vakituista työntekijää ympäri Suomea.