(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä siivoukseen ja ateriapalveluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Toivotko työsi sisältävän aktiivista arkiliikuntaa sekä mahdollisuuden vaikuttaa toisten viihtymiseen?

 

Meillä L&T:llä voisi olla juuri Sinulle sopiva työpaikka! Liity osaksi ketterää kiertotalousfirmaamme ja tule meille

 

SIIVOOJAKSI / ATERIAPALVELUHENKILÖKSI

 

Oulunsaloon. Etsimme reippaita ja motivoituneita henkilöitä vastaamaan useiden asiakaskohteiden siivouksista sekä ateriapalveluista 1.8.2020 alkaen. Kohteet vaihtelevat laidasta laitaan ja niitä ovat niin päiväkodit, koulut, terveydenhuollon tilat, yhteisötalot kuin kirjastotkin. Kohteissa tullaan työskentelemään kiertävissä vuoroissa sekä siivouksen että ateriapalveluiden parissa, jonka takia myös vuorot voivat sijoittua viikon kaikille päiville. Tarjolla on sekä osa- että kokoaikaista työtä, eli ilmoitathan hakemuksessasi, millaiset työvuorot sinulle parhaiten sopisivat!  

 

Mitä sinä voisit tarjota meille? 

Tärkeimpänä piirteenä pidämme positiivista asennetta sekä hyvää työmoraalia, sillä pääset jo hyvin pitkälle! Aikaisempi siivouskokemus on toki eduksesi, mutta meillä timanttinen asenne ratkaisee :) Hymyn tuominen työyhteisöön on myös ehdoton plussa! Työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi vaaditaan tehtävässä menestymiseen. 

 

Entä mitä me puolestamme haluamme tarjota sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen työn osana mahtavaa työyhteisöä, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi! Haluamme ehdottomasti tukea urapolkuasi ja auttaa sinua pääsemään tavoitteisiisi työelämässä. 

  

Miltä kuulostaisi, olisiko tämä etsimäsi työpaikka?

Jos kolahti kohdilleen, kerro meille lisää itsestäsi ja hae paikkaa nettisivujemme kautta oheisesta linkistä. Paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian!

 

Vai jäikö jokin mietityttämään?

Voit rohkeasti esittää kysymyksesi sekä mietteesi rekrytointikonsulttille Karoliinalle osoitteesseen karoliina.salermo@lassila-tikanoja.fi , eli ei kun tutustumaan meihin työnantajana lisää!