(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä sesonkiin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Etsimme pikaisella aikataululla reippaita työntekijöitä Lahteen asiakasyritykselle loppuvuodeksi tuotantotyöhön.

Mikäli etsi töitä loppuvuodeksi, voisit aloittaa työt pikaisestikin ja omaat reippaan asenteen niin tässä voisi olla sopiva työpaikka sinulle loppuvuodeksi!

Työtehtävät voivat sisältää esimerkiksi koneenkäyttöä, maaliradan töitä ja laadunvalvontaa tehtävästä ja osaamisestasi riippuen. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen teollisuuden töiden parista, mutta tärkeintä on halu oppia uutta, kiinnostus fyysisen työntekoon ja työtä pelkäämätön asenne.

Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Lahdessa. Töitä tehdään 2-vuorotyössä (työajat klo 6-14 sekä 14-22).

Laita rohkeasti meille hakemusta tai soita ja kysy lisää heti: Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana ja työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä, joten käy jättämässä pikaisesti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Tässä on mainio paikka, josta voi hyvin työnsä hoitavalle olla tarjolla kesätöitäkin vaikka ensi kesään. Valitettavasti emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.

Edellytykset työnsaannille: Valmius aloittaa pikaisesti, Reipas asenne