(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä S-ryhmän kauppoihin
Osuuskauppa KPO

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Etsimme jatkuvasti Maalahden ja Korsnäsin (sekä Vaasan) alueelle keikkailevia ja osa-aikaisia työntekijöitä Osuuskauppa KPOn kauppohin: Sale, S-Market, ABC ja Prisma. Täydellinen mahdollisuus päästä töihin myös ilman aiempaa kokemusta.

Aiempi kokemus kaupan alalta on toki sinulle hyödyksi, mutta perehdytämme sinut muun muassa kassajärjestelmän käyttöön, asiakaspalveluun ja hyllyttämiseen. Nämä työt vaativat tekijältään ennen kaikkea reipasta asennetta. Että voit palvella kaupan asiakkaat, tarvitset kuitenkin työssäsi suomen- ja ruotsin kielen taitoa. Eduksi luettavat asiat:

• S-kaupan kassan kokemusta

• Ikärajapassi

• Veikkaus

• Hygieniapassi

Kaipaatko lisätienestiä esim. toisen työn/opintojen ohelle? Vai kiinnostaako ura kaupan alalla? Työvuorot ovat sovellettavissa oman kalenterisi mukaan! Vuorot sijoittuvat kaikkiin kaupan aukioloaikoihin, sekä päivä- että ilta-aikaan, arkisin ja viikonloppuisin.

Työskentelyalueen suuruus päätät itse, mutta löytyy mahdollisuus tehdä töitä mm. seuraavissa paikoissa: Vaasa, Mustasaari, Vöryi, Koivulahti, Oravainen, Laihia, Isokyrö, Vähäkyrö, Tervajoki, Maalahti, Korsnäs.

Tartu toimeen ja lähetä meille hakemuksesi! Kerrothan hakiessasi miten monta vuoroa pystyisit tekemään viikossa ja mihin aikoihin olet tavallisesti käytettävissä työvuoroihin. Ja sitten, ei muuta kuin töihin! Työsopimus solmitaan Baronan kanssa.