(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä ravintola- ja palvelualoille
Barona Horeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Hei sinä! Etsitkö työurallesi uutta suuntaa vai siintääkö näköpiirissä tuleva välivuosi? Etsimme työntekijöitä monipuolisiin ravintola- ja palvelualan työtehtäviin Etelä-Pohjanmaan alueella.

Työtä on tarjolla erilaisissa ravintola- ja palvelualan työpaikoissa. Etsimme työntekijöitä kokoaikaisiin työsuhteisiin tai työ voi olla luonteeltaan esimerkiksi keikkatyötä, jolloin päätät itse, kuinka paljon haluat työskennellä. Keikkalaisena työntekoa on helppo sovittaa opintoihin. Kokoaikaisessa työsuhteessa tunteja on 30-40 tuntia viikossa sekä aamu- että iltavuorossa.

Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen sillä kaikkiin tehtäviin perehdytetään. Tärkeintä on halu oppia uutta, reippaalla ja iloisella asenteella. Mikäli sinulta löytyy kuitenkin jo jotain erityisosaamista, esimerkiksi keittiön puolelta, kassan käytöstä tai olet huippu persoonalla varustettu tarjoilija, joka viihdyttää mielellään asiakkaita, vaikka aamuun saakka niin kerro siitä meille ja etsitään juuri sinulle sopivaa hommaa!

Jätätähän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi työ-/kouluhistoriasi lisäksi, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut, milloin voit aloittaa ja mihin saakka työskennellä sekä työnhakualueesi (esim. onko sinun mahdollista kulkea töihin autolla). Lisäksi maininta, mikäli sinulta löytyy suoritettuna erilaisia kursseja tai passeja kuten hygieniapassi, anniskelupassi tai ikärajapassi.