(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä perussiivoojatiimiin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

L&T tarjoaa yli 1000 kesätyöpaikkaa eri tehtävissä ympäri Suomea. Haemme vakituisten työntekijöidemme kesälomittajiksi innokkaita ja ennakkoluulottomia perussiivoojia

KESÄKSI 2018 JOENSUUN ALUEELLE

Etsimme työntekijöitä peruspesutiimiimme Joensuuhun kesäajalle toukokuusta elokuuhun. Työ pitää sisällään perussiivoustöitä kuten mm. lattioiden peruspesua ja vahausta, ikkunoiden pesua yms. Töitä tehdään useissa eri asiakaskohteissamme. Työaika vaihtelee viikoittain ja työtä tehdään kohteesta riippuen sekä aamu- että iltavuoroissa. Määrittelethän käytettävyytesi mahdollisimman tarkasti hakemuksessasi.

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat!

Hae paikkaa osoitteessa www.lt.fi/toihin klikkaamalla tämän ilmoituksen alapuolella olevaa linkkiä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja jatkoon pääsevät ne, joiden hakemus vakuuttaa meidät innosta työskennellä siivoojana.

Lisätietoja rekrytointiprosessista ja kesätyöpaikoista saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.
P.S. Muistathan, että hyvin hoidettu kesätyö voi poikia työpaikan myös jatkossa L&T:llä. Meillä on paljon osa-aikatyötä tarjolla esimerkiksi opintojen oheen!