Työntekijöitä painepesuihin
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme PAINEPESIJÖITÄ elintarviketeollisuuden puhdistuspalveluihin Nurmoon. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja voit valita tilanteestasi riippuen joko osa-aikaisen tai kokoaikaisen työajan.

Asiakkaamme toimii kiinteistöpalvelualalla ja he tarvitsevat joukkoonsa reipasta työvoimaa elintarviketeollisuuden erilaisiin puhdistustöihin. 

Työtehtäviisi voi kuulua tuotantolaitoksen laitteiden ja tilojen pesua matalapainepesurilla tai valmisruokien tuotantotilojen puhtaanapitoa. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yövuoroissa, mutta myös viikonloppuvuorot ovat mahdollisia. Työaika pääsääntöisesti klo 20-06. 

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Hygieniapassi ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Teollisuusalueen alaikäraja on 18-vuotta. Ennen työn aloitusta on esitettävä salmonellatodistus.

Tarjoamme sinulle erinomaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Saat kerättyä työkokemusta tulevaisuuden varalle ja olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja. Palkkaus on painepesutehtävissä Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaan palkkaryhmä 5.

Tule meille töihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta, jätäthän hakemukseen myös CV:n. Lisätietoja työstä antaa Meri-Tuulia Roiha p. 040 162 2720 / meri-tuulia.roiha@personalhuset.fi


Tsemppiä työnhakuun!


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot