(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä Novart Oy:lle eri tehtäviin
Novart Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018
Novart Oy
Novart on Suomen suurin keittiöitä, kylpyhuonekalusteita ja säilytysjärjestelmiä valmistava yritys. Olemme osa kansainvälistä Nobia-konsernia, joka on Euroopan johtava keittiökalusteiden valmistaja. Huipputeknologialla varustetulla modernilla tehtaallamme Nastolassa on perinteet keittiökalustevalmistuksesta jo 70 vuoden ajalta. Novartilla on vahva markkina-asema sekä kuluttaja- että yritysmyynnissä. Tunnetut tuotemerkkimme ovat A la Carte- ja Petra-keittiöt. Yritysmyynnissä asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja rakennuttajat, joille tarjoamme palvelua suunnittelusta aina kalusteiden asennukseen asti. Kuluttajamyynnissä asiakkaita palvelevat maanlaajuisesti Keittiömaailma- ja Petra-myymälät. Henkilöstöä meillä on n. 430 ja liikevaihtomme tilikaudella 2017 oli 85 miljoonaa euroa. Toimipisteemme sijaitsevat Nastolassa, Vantaalla, Forssassa, Tampereella ja Oulussa.
Toimenkuva
Asiakkaamme Novart Oy etsii itselleen useita pitkäaikaisia ja sitoutuneita työntekijöitä tuotantonsa eri työtehtäviin. Asiakkaamme arvioi haastattelun perusteella mihin työtehtävään henkilö voisi soveltua. Kaikkiin työtehtäviin koulutetaan. Työ vuorotyötä.
Odotamme sinulta
Työntekijältä odotamme:
- erinomaista fyysistä kuntoa
- tarkkuutta, oma-aloitteisuutta ja ennakointikykyä
- kykyä tehdä töitä tiimissä
- motivaatiota opetella tärkeä ja monipuolinen työtehtävä
Muut tiedot
Kiinnostuitko? Täytä hakemus pikaisesti osoitteessa vmp.fi. Liitä mukaan myös CV. Mikäli sinulla jo hakemus meillä soita 03 873 200 niin päivitetään tietosi. Työt alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
4-6kk/mahdollisuus vakinaistua
Lisätietoja
Niko Reinikainen, lahti@vmp.fi, (03) 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.01.2019 mennessä.