(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä monipuolisiin tehtäviin
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2019

Haluaisitko kokeilla uutta alaa tai kenties saada lisätienestiä muun elämän ohella? Etkö vielä oikein tiedä, mitä haluaisit tehdä seuraavaksi? Löydetään sinulle yhdessä työ!

Haemme nyt useampiin eri asiakasyrityksiimme eri osaamis- ja kokemustaustalla varustettuja työntekijöitä. Meillä on tarjolla useampia erilaisia työtehtäviä, kuten myyntipakkaaja, lastenhoitaja, tiskaus, asiakaspalvelu ja lista vain jatkuu! Kerro mikä sinua kiinnostaa!

Huippua olisi, että teet työsi hyvin ja olet aidosti innokas oppimaan. Kaikki työtehtävät eivät vaadi ollenkaan aikaisempaa työkokemusta. Toivomme, että olet luotettava ja sellainen työntekijä, jonka voimme laittaa hyvillä mielin matkaan asiakasyritykseemme. Lisäksi toivomme, että olet tehnyt pientä itsetutkiskelua ja pohtinut, mikä voisi olla seuraava urasteppisi. Toisaalta jos et aivan tarkkaan sitä vielä tiedä, ei hätää, me autamme myös siinä.

Asiakasyritystemme töitä on tarjolla erilaisissa vuoroissa (aamu, ilta, yö), eri kaupungeissa Uudenmaan alueella, osa- tai kokoaikaisesti taikka keikkatyön muodossa. Meiltä löytyy siis työtehtäviä erilaisiin elämäntilanteisiin.

Kerro hieman itsestäsi jättämällä hakemus oheisen linkin kautta, niin tiedämme alustavasti, mitä työtehtäviä voisimme suositella sinulle. Kutsumme jokaisen hakemuksen jättäneen haastatteluun, mutta huomaathan, että hakuaikaa on vain reilun viikon ajan eli viimeinen hakupäivä on 21.7.2019.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi