(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä metallialalle
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsitkö työtä metallialalta? Jos, hae paikkaa!

Etsimme nyt METALLITYÖNTEKIJÖITÄ asiakkaallemme Päijät - Hämeeseen.


Voit työllistyä tuotannossa mm. hitsaajan, plasmaleikkaajan ja sorvaajan tehtäviin. Tehtävään kuuluu esimerkiksi peruskoneistusta, kappaleiden vaihtoa sekä valmistusta ja asetusten säätöä.

Toivomme että sinulla onaiempaa kokemusta eri hitsausmenetelmistä tai metallin työstöstä. Metallialan tutkinto sekä työn/harrastuneisuuden kautta kertynyt kokemus ohjelmoinnista ja koneiden käytöstä tai huollosta katsotaan eduksi. Arvostamme oma-aloitteista, joustavaa ja itsenäistä työotetta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti katsotaan eduksi. Työssäsi sinun tulee pärjätä suomen kielellä.

Tarjoamme monipuolisen työn perheyrityksessä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Tässä tehtävässä sinun on mahdollisuus työllistyä myöhemmin asiakasyritykseemme. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Hakuaika 31.10.2020 asti. Lisätietoja tehtävästä antaa Katja Risu, 050 592 5575, katja.risu@personalhuset.fi. 

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Avainsanat: metalli, hitsaus