(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä lumiaurojen osakokoonpanoon Arctic Machinelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haluaisitko aloittaa uraa kokoonpanotehtävissä raskaan kaluston parissa?

 

Pitkälle on tultu siitä, kun 1940-luvulla tieaurat taottiin peltitynnyreistä. Tänä päivänä Arctic Machine on tienhoidon edelläkävijä ja alansa markkinajohtaja, ja Arctic Machinen koneet hoitavat teitä yli 12 maassa. Huippuunsa kehitetyt laitteet ja innovatiivinen tuotekehitys takaavat turvalliset tiet säässä kuin säässä.

Kaikki tuotteet ovat itse kehitettyjä, testattuja sekä alkutuotantoa myöten kotimaisia. Autot sisältävät laitteet lumenpoistoon, liukkaudentorjuntaan, puhdistukseen, sekä tiedonkeruuseen välineiden toiminnasta. Täydellinen kokonaisratkaisu!

 

Haluaisitko sinä olla osa tätä tarinaa, kasvua ja kehitystä?

 

Nyt haussa KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ Arctic Machinelle Jyskään. Tehtäviin kuuluu aurojen ja sivuaurojen mekaanista kokoonpanoa. Kokoonpanotyöntekijänä pääset osaamistason mukaan joko avustamaan aurojen kokoonpanossa ja asentamisessa, tai itsenäisesti viemään työtä eteenpäin. Tarkempi työnkuva katsotaan hakijan osaamisen ja kokemuksen mukaan.

 

Arvostamme ajoneuvoasennuksista tai -huolloista hankittua osaamista ja kokemusta. Kuvienlukutaito katsotaan eduksi valinnassa, ja oma motivaatio tehtäviin vie pitkälle.

 

Arcticilla pärjää nopea, tehokas ja oma-aloitteinen työntekijä. Töitä tehdään tiimeissä, ja sesonkiaikana työpäivät voivat venyä pitkiksi. Tästä syystä toivomme, että olet joustava tiimipelaaja, joka haluaa onnistua yhdessä tiimin kanssa.

 

Työ alkaa viimeistään viikolla 31. Tehtävä on alkuun määräaikainen, ja sopimukset tehdään alustavasti lokakuun loppuun. Sopivien henkilöiden työsopimuksia jatketaan todennäköisesti aina vuoden loppuun saakka, tai jopa pidempäänkin.

 

Miksi Arcticille kannattaa tulla?

Pääset mukaan oikeasti kansainväliseen mutta kotimaiseen vientiyritykseen, joka on alallaan Euroopan paras. Jos olet kiinnostunut tekniikasta, näissä laitteissa oleva teknologia, äly, softa ja tiedonkeruuratkaisut ovat aivan omaa luokkaansa. Töitä tehdään siisteissä ja valoisissa tiloissa ja palkkakin on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Käy kurkkaamassa lisää www.arcticmachine.fi ja www.infotripla.fi

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Derek Kinnunen, derek.kinnunen@adecco.fi, 040 627 5757. Hae paikkaa soittamalla, pistäytymällä toimistossamme Kolmikulmassa Kalevankadun ja Ilmarisenkadun risteyksessä, tai tässä hakemuksessa olevan linkin kautta. Tehtäviä täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.