(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä lounasravintoloihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2020
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme sali- ja keittiötyöntekijöitä Porvoon Kilpilahden lounasravintolohin. Työt alkavat kevään aikana ja kestävät arviolta 2-3 kuukautta, mutta voivat jatkua pidempäänkin. Työvuorot painottuvat yleensä arkiaamuille tai päiväsaikaan, mutta mahdollisia ilta- ja viikonloppuvuoroja voi myös olla. Työvuorot ovat lähtökohtaisesti kokopäiväisiä.

Tarjolla on monipuolisia ravintola-alan tehtäviä. Tehtävät ovat mm. avustavia keittiötöitä, salityöskentelyä, kokkina tai kylmäkkönä toimimista sekä astiahuoltoa. Osaamisesi ja kokemuksesi pohjalta voidaan katsoa juuri sinulle sopiva tehtävä.

Töihin kulkeminen ei tule olemaan este, sillä kustannamme työntekijöille bussikortit. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet ahkera ja ripeä, jolle keittiöympäristö on omiaan. Sinulla on tekemisen meininki ja nautit ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu tehdä töitä. Vaatimuksena on suomen- ja/tai englanninkielen osaaminen.

Työturvallisuuskortti vaaditaan kaikilta työntekijöiltä ja sen saat suorittaa veloituksetta ennen töiden aloitusta.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. ravintola-alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Kaikki aikaisemmat työkokemukset lounasravintoloista tai vastaavista paikoista katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä hakemukseen CV. Toimi jo nyt, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja antaa VMP Porvoon HR-koordinaattori Miila Korhonen arkisin klo 8-16 numerosta +358 50 599 9021 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi.
Kesto
Arviolta 2-3 kk, mahdollisesti pidempään
Lisätietoja
Miila Korhonen, porvoo@vmp.fi, 0505999021
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.03.2020 mennessä.