(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä lounasravintoloihin
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019
Toimenkuva
Etsimme asiakkaallemme työntekijöitä heidän lounasravintoloihin Porvoon Kilpilahteen. Työvuorot painottuvat yleensä arkiaamuille tai päiväsaikaan. Työvuorot ovat pääsääntöisesti kokopäiväisiä.

Työtehtävät vaihtelevat asiakkaan tilauksen mukaan. Tehtävät ovat yleensä avustavia keittiötöitä, salityöskentelyä, kylmäkön töitä tai tiskausta. Osaamisen mukaan voidaan katsoa juuri sinulle sopiva tehtävä.

Oma autoa et välttämättä tarvitse, sillä Kilpilahteen pääsee julkisilla Porvoon keskustasta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!
Odotamme sinulta
Työntekijänä olet ahkera ja ripeä, jolle keittiöympäristö on omiaan. Sinulla on tekemisen meininki ja nautit ravintola-alan monipuolisista työtehtävistä. Lisäksi puhut sujuvaa suomenkieltä. Tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja halu tehdä töitä.

Työntekijältä vaaditaan työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa autamme sinua mielellämme.
Koulutus ja työkokemus
Sinulla voi olla esim. ravintola-alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Kaikki aikaisemmat työkokemukset lounasravintoloista tai vastaavista paikoista katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Oletko etsimämme henkilö? Siinä tapauksessa täytä pikaisesti avoin hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä CV hakemukseen. Toimi nopeasti, sillä haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan puitteessa ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja saat arkisin klo 8-16 numerosta 019 560 1600 tai sähköpostitse porvoo@vmp.fi.
Kesto
Vuorojen mukaan
Lisätietoja
Joni Juusola, porvoo@vmp.fi, (019) 560 1600
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.08.2019 mennessä.