(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä lounasravintola Piikun Keittiöön
Eezy Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.7.2020

Toimenkuva
Haussa 3 työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen Harjavallan Suurteollisuuspuistossa sijaitsevaan ravintolaan Piikun Keittiöön. Työt alkavat viikoilla 33-34 ja kesto arviolta 2-3 viikkoa.

Kassatyöntekijän työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu sekä kassatyöskentely. Tarvittaessa myös muita työtehtäviä, kuten ruuan annostelu ja linjaston siistiminen. Työaika arkisin klo 8-14.

Keittiötyöntekijöiden työkuva pitää sisällään ruuanlaiton avustavia työtehtäviä, kuten salaattien sekä jälkiruokien valmistusta. Tarvittaessa huolehdit myös ravintolan siisteydestä sekä linjaston täyttämisestä. Sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen, mutta aiempi työkokemus keittiöltä katsotaan eduksi. Tärkeintä on aito kiinnostus maukkaan ruuan valmistukseen! Työaika klo 6-14 tai klo 8-14, riippuen työnkuvasta.

Odotamme sinulta
Odotamme sinulta paineensietokykyä ja reipasta asennetta kiireenkin keskellä. Olet työhön motivoitunut ja sitoutunut työntekijä, jolta löytyy myös asiakaspalveluhenkisyyttä. Ravintola-alan aikaisempi työkokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Työ edellyttää hygieniapassia.

Muut tiedot
Me Eezylle haluamme sinut töihin!

Teemme valinnat, heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Jätä hakemuksesi sivuillamme www.vmp.fi. Kerro hakemuksessasi työkokemuksistasi ja vahvuuksistasi. Huomaathan liittää CV:n.


Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Kesto
arviolta 2-3 viikkoa

Lisätietoja
Senni Prusti, senni.prusti@eezy.fi, 040 307 5252

Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.08.2020 mennessä.