(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä logistiikkakeskukseen, Tampere / Pirkkala
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021
Etsitkö varasto- ja logistiikka-alan työtä ja sopiiko tilanteeseesi myös osa-aikainen työskentely? Oletko opiskelija ja haluat itsellesi mukavan keikkatyön, joka tarjoaa myös mahdollisuuksia kehittymiseen?

Etsimme varastoalan asiakkaillemme Tampereelle ja Pirkkalaan

TYÖNTEKIJÖITÄ LOGISTIIKKAKESKUKSEEN.

Näissä tehtävissä sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi monipuolisiin logistiikkakeskuksen töihin. Työtehtäviäsi voivat olla mm.

• tuotteiden vastaanotto ja sisäänluku
• keräilytehtävät
• pakkaus
• lähettämön työt
• trukinajotehtävät

Etsimme tällä hetkellä työntekijöitä erityisesti keikkaluonteiseen työhön, jossa viikoittaisten työvuorojen määrä vaihtelee työtilanteen ja omien toiveidesi mukaisesti. Haemme työntekijöitä koko kevätkauden tarpeisiin, jonka kautta voi tarjoutua sinulle hyvä mahdollisuus myös kesätyöhön.

Työvuorot sijoittuvat tällä hetkellä klo 6.00 - 02.00 väliselle ajalle, työvuoron pituuden ollessa pääsääntöisesti 8h. Tässä työssä pääset itse vaikuttamaan juuri sinulle sopiviin työvuoroihin ja työn määrään!


Edellytämme sinulta

- Toivomme soveltuvalta työntekijältä ennen kaikkea positiivisen reipasta työasennetta ja halukkuutta oppia tehtävän edellyttämiä uusia valmiuksia. Toivomme sinun olevan työssäsi oma-aloitteinen ja olet myös luotettava ja hyvä tiimipelaaja.

- Tietotekniikan perusvalmiuksia

- Soveltuvuutta fyysiseen työskentelyyn

- Arvostamme kokemusta varastoalalta ja trukinajotehtävistä. Aikaisempi kokemus ei ole kuitenkaan välttämätöntä, sillä tehtäviin annetaan hyvä perehdytys työn alkaessa.


Tarjoamme sinulle

- Mielenkiintoiset ja monipuoliset logistiikka-alan työtehtävät, joiden kautta saat arvokasta työkokemusta ja mahdollisuuden kehittyviin työtehtäviin.

- Nykyaikainen työskentely-ympäristö ja mukavien kollegoiden tuki auttavat työssä menestymistäsi ja viihtymistäsi.


Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuksesi heräsi ja tämä työmahdollisuus sopii juuri sinulle, niin täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti!


Lisätietoja

Mikko Lepistö
StaffPoint Oy
040 5100433
mikko.lepisto@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi