(Poistunut julkaisusta)

Työntekijöitä leipomolinjoille ja pakkaamoon
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2020

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä monipuolisissa leipomoteollisuuden- sekä myymälä-kahvilan tehtävissä.

Haemme Moilaselle työntekijöitä erilaisiin tuotannon tehtäviin.


Työtehtävät sisältävät pääsääntöisesti linjalla toimimista leipomossa ja pakkaamon puolella sekä muita tuotannon töitä.


Mikäli olet tarkka ja hyvä havainnoimaan mitä ympärillä tapahtuu, voit olla etsimämme henkilö. Lisäksi toivomme sinulta hyvää fyysistä peruskuntoa ja ripeyttä, sillä työ voi olla ajoittain hektistä ja nopeatempoista. Joustava asenne vaihtelevia työtehtäviä kohtaan sekä mahdollisuus 3-vuorotyöhön ovat edellytyksiä kesätyöntekijöille. Työskentely-ympäristö vaihtelee viileiden ja lämpimien olosuhteiden välillä.

Eduksi luetaan aiempi työkokemus sekä voimassa oleva hygieniapassi.

Työtuntimäärä voi vaihdella vuorojen sekä työtehtävien mukaisesti.


Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen RTK-henkilöstöpalvelun työntekijänä, josta mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen tilanteen mukaan. Työt alkavat heinäkuun aikana ja työtuntimäärä voi vaihdella vuorojen sekä työtehtävien mukaisesti.


Jos olet etsimämme noheva ja hyvän työmoraalin omaava tekijä, niin jätä hakemustasi pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta.


Lisätietoja hakuun liittyen antaa rekrytointivastaava Miitta Murtoperä, puh. 044 412 4422 / miitta.murtopera@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.